Näl Trollhättan
Alla hjälpte mig på olika sätt komma igenom en jobbig tid, menar skribenten. Bild: STEFAN BENNHAGE

Inte klagomål för en gångs skull – Näl var en positiv upplevelse

Alla hjälpte mig på olika sätt komma igenom en jobbig tid, menar skribenten.

ANNONS

Efter en operation på Sahlgrenska kom jag till Näl avdelning 43, det vill säga hjärtavdelningen, där jag fick spendera elva dygn innan nästa operation kunde utföras. Dessa dygn blev för mig trots allt en positiv upplevelse tack vare personalen på avdelningen, på operationen samt i sjukhuskyrkan. De såg hur jag mådde och stöttade mig. Vilken omsorg! Vilket team!

Allt för ofta får vi läsa om klagomål på sjukvården så det känns viktigt att förmedla hur bra det kan vara. Även lokaler och kost är viktigt för tillfrisknandet. Rummet var ljust och maten smakade bra. Jag kan inte annat än att vara nöjd.

ANNONS

Förutom personalen hade jag turen att ha trevliga rumskamrater. Alla hjälpte mig på olika sätt komma igenom en jobbig tid och det är jag oerhört tacksam för.

Eva Lindgren, 16:1

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS