Jag blev som partimedlem i (S) kränkt, bedrövad och förbannad

Något så odemokratisk trodde jag inte fanns hos ett svenskt politiskt parti, menar signaturen.

ANNONS

Replik på ”Varför är det så tyst om fred och nedrustning?”.

Otroligt bra skriven insändare av Kristina Lanestrand. Håller med om vartenda ord. Precis som Kristina skriver angående Socialdemokraternas otroligt odemokratiska helomvändning ifrån att inte vilja gå med i Nato till att göra det på rekordtid, trots två (2) partikongressers absoluta nej till att ansluta sig till Nato.

Något så odemokratisk trodde jag inte fanns hos ett svenskt politiskt parti.

Jag blev som partimedlem i (S) i botten av min själ, kränkt, bedrövad och förbannad på detta egenmäktiga beslut av (S) ledning att jag omedelbart lämnade mitt medlemskap i (S).

ANNONS

Och, som Kristina skriver; skulle naturligtvis en folkomröstning ha skett i valet 2022, att det var för kort om tid enligt bland annat (S) är bara ytterligare ett odemokratiskt uttalande och agerande av politiken!

Lars John

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS