Vi har stora utmaningar framför oss och inom vissa delar av förvaltningen är det strukturer kring bemanning, menar förvaltningschefen i Trollhättans stad.
Vi har stora utmaningar framför oss och inom vissa delar av förvaltningen är det strukturer kring bemanning, menar förvaltningschefen i Trollhättans stad. Bild: Claudio Bresciani/TT

Kan bara beklaga din upplevelse – uppmanar till dialog

Vi har stora utmaningar framför oss och inom vissa delar av förvaltningen är det strukturer kring bemanning, menar förvaltningschefen i Trollhättans stad.

ANNONS

Replik på ”Dags att värdera sjuksköterskorna i Trollhättans stad”.

Håller helt med insändarskribenten om hur ledarskapet ska bedrivas och jag försäkrar att vi inte har någon annan hållning än att vi i ledningsfunktion har ett stort ansvar i att beskriva, förankra och ha dialog kring viktiga utvecklingsområden.

Områden kan av olika skäl behöva förändras för att upprätthålla god kvalitet för de människor alla våra medarbetare möter varje dag i sina yrkesutövande. Ska det vara möjligt så är det givetvis ett grundfundament att arbetsvillkor, arbetsmiljö och dialogen kring detta är välfungerande.

Kan bara beklaga din upplevelse och uppmanar till dialogen i arbetsgruppen tillsammans med närmaste chef för att synliggöra det man upplever problematiskt. Vi har stora utmaningar framför oss och inom vissa delar av förvaltningen är det strukturer kring bemanning med mera som behöver förändras. Inga lätta saker men vi behöver gemensamt ta oss an detta utifrån våra olika roller. Vi som chefer har ett stort ansvar i att beskriva målbild, syfte och anledning till förändring. Vägen dit är min förhoppning om att vi hjälpas åt med.

ANNONS

Jane Johansson

Förvaltningschef Trollhättans stad

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS