elsparkcyklar i Trollhättan centrum
Det värsta är att de står var som helst, runt Spikön noterades sju stycken, och i Hjortmosseparken fem stycken.

Kan Paris förbjuda dessa elsparkcyklar så kan vi

Vilka nyttjar dessa bekvämlighetsapparater, jo mest ungdomar som knappast gynnar handel i centrum, menar signaturen ”Fotgängare”.

ANNONS

När första provperioden av elsparkcyklar i Trollhättan dömdes ut, var det många som drog en lättnadens suck. Men en ny aktör anlitades, och motiveringen var bland annat från park och gatuchefen att detta skulle minska biltrafiken i centrum och gynna handeln.

Vilka nyttjar dessa bekvämlighets apparater, jo mest ungdomar som knappast gynnar handel i centrum. Biltrafiken har nog inte minskat och vi som av folkhälsan uppmanas att motionera.

Det värsta är att de står var som helst, runt Spikön noterades sju stycken, och i Hjortmosseparken fem stycken. De var lämnade utan hänsyn till rörelsehindrade och synskadade. Vad hjälper räfflade plattor som kommunen lagt ut för att underlätta? Och hur blir det till vintern för snöröjarna.

ANNONS

Fotgängare

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS