orange kuvertet
Hade jag inte jobbat skulle det inte vara större skillnad på pension, menar signaturen 40-talist. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Känns som vi blivit lurade!

Har själv arbetat heltid i cirka 50 år. Skatt är ingen nackdel när det var till vår välfärd, vilket idag känns mycket osäkert, menar signaturen 40-talist.

ANNONS
|

Replik på ”Malin Lernfelt: Det måste löna sig att arbeta”.

Instämmer med Eva Eriksson. Har själv arbetat heltid i cirka 50 år. Skatt är ingen nackdel när det var till vår välfärd, vilket idag känns mycket osäkert.

Hade jag inte jobbat skulle det inte vara större skillnad på pension. Det behövs åtgärder för att belöna oss – känns som vi blivit lurade! Men mitt jobb var både roligt och lärande, trivdes utmärkt.

40-talist

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS