print TTELA
Att komma med argument som landsbygd är inte samma sak som glesbygden är också ett tydligt bevis på hur Centern resonerar.

Kanske inte kan kräva all typ av service på landsbygden

Betänk situationen för Stampen, vilka bara är ett av många företag som kämpar i motvind. Bensinpriserna har fördyrat alla leveranser och höga elpriser har ökat företagares kostnader, menar signaturen ”Boende på landsbygden”.

ANNONS
|

Replik på ”Vi vill att Stampen Media delar ut tidningen även på landsbygden”.

Vi vill att Stampen Media delar ut tidningen även på landsbygden säger Centern och centerkvinnorna i Hjärtum/Västerlanda och menar att här är minsann ingen glesbygd, alltså kan vi kräva den servicen.

Men, betänk situationen för Stampen, vilka bara är ett av många företag som kämpar i motvind. Bensinpriserna har fördyrat alla leveranser och höga elpriser har ökat företagares kostnader. Hur många gånger ska detta behöva upprepas för att även centerpartister ska förstå allvaret. Detta kan visserligen sägas bero på följderna av kriget i Ukraina, men till stor del på att Sverige under åtta år har fört en politik där ingen frågat efter att höjda bensinpriser och avstängd kärnkraft drabbar företagen. En politik vilket centerpartiet varit i högsta grad delaktiga i.

ANNONS

Att komma med argument som landsbygd är inte samma sak som glesbygden är också ett tydligt bevis på hur Centern resonerar. Om glesbygd blir utan service är det helt okej bara landsbygden får sitt. Men slutsatsen av ett sådant politiskt tänk är att det blir fler som hamnar inom glesbygd och landsbygden urholkas.

Boende på landsbygden

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS