”Karlstorpsvägens suraste gubbe” tycker till om brott och straff

Är det tänkt så att föräldrarna ska straffas för någon annans brott? Det står väl inte någonstans i brottsbalken? frågar sig signaturen.

ANNONS
|

Jag har en liten fråga: Hur tänker man när föräldrar ska vräkas från sin hyrda lägenhet om ens barn begår brott? Är det tänkt så att föräldrarna ska straffas för någon annans brott? Det står väl inte någonstans i brottsbalken?

Handen på hjärtat – hur många tonårsföräldrar har full koll vad barnen gör? Oftast, när barnen går ut och man frågar – vad ska du göra? Så får man till svar – gå ut. Om det nu ska bli så att föräldrar straffas, hur gör man då med de föräldrar som äger sin lägenhet eller villa? Går de fria? Nä, här osar det katt. Självklart ska det finnas lagar i ett samhälle, men det måste vara en ände på idiotin.

ANNONS

Surgubben Leif,

Karlstorpsvägens suraste gubbe

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS