tvätt hemtjänsten
Idag görs ingenting i hemtjänsten i Trollhättan utan en ansökan, ska de gå ut med sopor så tar de inte tre påsar vanliga sopor varannan dag utan en varje dag, menar Kristina. Bild: JESSICA GOW / TT

Krävs en ansökan för att få soporna slängda av hemtjänsten

Vill jag ha min tvätt vikt av hemtjänsten i Trollhättan så måste man säga till om det annars kommer de med allt bara nertryckt i bagen de fått med, uttrycker Kristina.

ANNONS
|

När jag jobbade inom hemtjänsten för 30 år sedan fick vi ta ut stora mattor, tvätta fönster på höga höjder, handtvätt av underkläder och så vidare.

Idag görs ingenting i hemtjänsten i Trollhättan utan en ansökan, ska de gå ut med sopor så tar de inte tre påsar vanliga sopor varannan dag utan måste hämta varje dag och det är en ansökan. Vill jag de ska ta ut återvinningsartiklar så är det en ansökan och tas inte ut samtidigt med de vanliga soporna. Det blir naturligtvis var sin kostnad och mycket dyrare för mig. Vill jag ha min tvätt vikt så måste man säga det annars kommer de med allt bara nertryckt i bagen de fått med. Jag kan fortsätta i alla evighet.

ANNONS

Politiker vad håller ni på med? Förnedrar människor på detta viset och pressar ut varje krona för att man är gammal eller handikappad. Alla blir gamla en dag men det tas ingen hänsyn till detta. Använd förnuftet.

Kristina

ANNONS