Kryssar mellan snö, kiss, bajs, fimpar och soptunnor

Nu syns hundarnas framfart då det är fullkissat i varenda snökant och även har jag fått kryssa runt deras bajs, menar signaturen.

ANNONS
|

På mina promenader vill jag av säkerhetsskäl helst gå på trottoarer då många väljer att köra fort. Vill inte bli påkörd. Men – det är inte lätt när det exempelvis snöat kraftigt. Ingen orkar skotta sina trottoarer så det blir till att gå på gatan.

Men det får jag även göra när det är dags tömma soptunnorna – var står de då? På trottoarerna så klart, antar att det är ”sopgubbarna” som kräver det.

Nu syns också hundarnas framfart då det är fullkissat i varenda snökant och även har jag fått kryssa runt deras bajs. Ser ofta hundägare gå med kopplet fullt av bajspåsar men alla används nog inte tyvärr. Och måste verkligen hundar kissa överallt, det måste väl gå att leda in dem mot något skogsparti?

ANNONS

Inte så fräscht att ha skosulorna fulla av kiss och bajs när man kommer hem – tycker i alla fall lilla jag.

Får väl passa på att ge en känga åt rökarna också som tycker det är en självklarhet att slänga sina fimpar överallt. Ett tips är att ta den släckta fimpen med sig och slänga i nästa papperskorg. Vet en rökare som hade en liten påse med sig till sina fimpar, mycket bra tycker jag.

Rent och fräscht?

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS