lasse henriksen
Jag uppskattade mycket att han tog sig tid att prata med mig en längre stund om de här frågorna, uttrycker Yvonne Härestedt. Bild: Christian Flodin

Lasse Henriksen tog sig tid och visade på stort engagemang

Mitt intryck av honom, som ju också stämmer med det Monica Tenberg nämner, är att han var mycket engagerad i frågor om äldre, uttrycker Yvonne Härestedt.

ANNONS
|

Jag läste om Lasse Henriksens död och vill gärna berätta om mitt intryck av honom. Min mamma hade Alzheimers och var de sista åren av sitt liv sängliggande och alltså i mycket stort behov av vård. Vid ett tillfälle, för nästan tio år sedan, skrev jag ett ganska långt mejl med frågor om vården av demenssjuka till partierna lokalt i Trollhättan.

Lasse Henriksen ringde mig och vi pratade en bra stund. Mitt intryck av honom, som ju också stämmer med det Monica Tenberg nämner, är att han var mycket engagerad i frågor om äldre och deras välbefinnande. Jag önskar att fler delade det engagemanget för en i många fall svag grupp i samhället.

ANNONS

Jag uppskattade mycket att han tog sig tid att prata med mig en längre stund om de här frågorna. Men rätt ska vara rätt, jag fick även svar på mitt mejl från Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Däremot inte från Socialdemokraterna, vilket gjorde mig mycket besviken och det är naturligtvis något som påverkar min syn på Socialdemokraterna som parti.

Yvonne Härestedt

LÄS MER:Sambon om sorgen efter Lasse: ”Vi vet inte hur vi ska klara oss utan honom”

LÄS MER:SD:s gruppledare Lasse Henriksen är död

ANNONS