Min fråga var enkel att svara på anser jag: Vill ni avveckla vårt fritids i Norra Björke och göra det mindre attraktivt för yngre barnfamiljer att flytta ut på landet? frågar sig skribenten Ulrika Svensson.
Min fråga var enkel att svara på anser jag: Vill ni avveckla vårt fritids i Norra Björke och göra det mindre attraktivt för yngre barnfamiljer att flytta ut på landet? frågar sig skribenten Ulrika Svensson. Bild: TTELA

M, C och KD var står ni i frågan om fritids i Norra Björke?

Min fråga var enkel att svara på anser jag: Vill ni avveckla vårt fritids i Norra Björke och göra det mindre attraktivt för yngre barnfamiljer att flytta ut på landet? frågar sig skribenten Ulrika Svensson.

ANNONS

Ställde en fråga till politikerna angående Norra Björkes fritids i TTELA lördagen 15 april. Min fråga var enkel att svara på anser jag: Vill ni avveckla vårt fritids i Norra Björke och göra det mindre attraktivt för yngre barnfamiljer att flytta ut på landet?

Fick svar i TTELA av SD, Socialdemokraterna och vänstern som inte var positiva till en nedläggning. Så nu ställer jag frågan igen: Var står ni övriga partier i denna fråga, vill ni bevara landsbygden eller vill ni avveckla? Tycker det är er skyldighet som folkvalda att svara invånare på deras frågor.

Så hur tycker ni i denna fråga: Peter Eriksson M, Sofia Lindholm C som ska värna om landsbygden, Ricky Karlsson KD. Vi är också skattebetalare

ANNONS

Ulrika Svensson

LÄS MER:Fritids är en viktig prioritering för att bo på landsbygden

LÄS MER:Sverigedemokraterna vill utveckla Norra Björke – inte avveckla

LÄS MER:Ska fritids i Norra Björke stängas ner?

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS