bilbingon sanden
Är det sant att Vänersborgs Hockeyklubbs styrelse har beslutat att upphöra med bingo, menar signaturen Berit.

Många gläds åt bingon – styrelsen måste förklara sig

Om inte så tycker jag att styrelsen ska förklara orsaken. Det är många som gläds åt bingokvällarna, menar signaturen Berit.

ANNONS
|

Är det sant att Vänersborgs Hockeyklubbs styrelse har beslutat att upphöra med bingo på Folkets Hus i Vänersborg och utomhusbingon på Sanden?

Då tycker jag att styrelsen ska förklara orsaken. Det är många som gläds åt bingokvällarna.

Berit

Svar direkt:

Det stämmer att bingon i Folkets hus och bilbingon kommer att läggas ner. Det är klubbens eldsjäl Jörgen Linnarsson som hållit i trådarna med bingon sedan 1982 och bilbingon sedan 1996 med allt jobb som krävs.

För en bilbingokväll krävs säkert två dagars arbete med att köra fram husvagnar för lottkuponger och kiosk med mera. Det krävs också frivilliga personer som kan hjälpa till. Det är dessutom väderberoende, regnar det så kommer ingen och är det för varmt som kommer ingen för det.

ANNONS

Men nu har alltså styrelsen tillsammans med Jörgen beslutat att lägga ner bingon då det inte finns någon som kan ta över och axla ansvaret – i nuläget. Men vem vet – kanske kommer det åter i framtiden.

Joachim Wallin

Vänersborgs Hockey Club

LÄS MER:Jörgen ser till att det blir bilbingo på Sanden igen

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS