Märkligt rörig information inför dos 2?

Dålig information om vaccinering av dos 2 Astra Zeneca för äldre.

ANNONS
|

Vi fick information om att vi skulle få ett SMS efter sex veckor. Då kom det fyra länkar där ingen har gått att boka tid på. I sms:en stod det ett datum,

den 5 juli, och där stod det att inga tider fanns före och inte efter det datumet. Nu har man ändrat till att inga tider finns att boka för Astra Zeneca?

Nu står det på vårdcentralernas hemsidor att Högskolan stänger för sommaren där vi ska boka oss men vi ska hålla koll varje dag om det finns nya tider. Dåligt skött! Är själv 75+ som skulle prioriteras.

ANNONS

Bortglömd 75+

Svar direkt:

Vi beklagar att du upplevt situationen kring dos 2 som rörig. Vi lägger ut tider all eftersom vi får vaccinleveranser och brukar ha två veckors framförhållning. De olika vaccinens intervall påverkar också när tiderna läggs upp. För Astra Zenecas vaccin är intervallet 12 veckor. Vi lade under tisdagen ut nya tider för dos 2 av Astra Zeneca-vaccinet. Vi är medvetna om att vi har haft en del tekniska problem med SMS-utskicken som vi skickar ut en vecka innan det är dags att boka in sig.

Vi stänger Högskolan Väst som vaccinationslokal under sommaren då vi inte har möjlighet att bemanna två stora lokaler samtidigt som våra medarbetare har semester. Vaccineringen sker därför på Nevs som har större kapacitet. Har du inte möjlighet att ta dig dit så ber vi dig kontakta din vårdcentral.

Vaccinationssamordnarna Trollhättan

ANNONS