Min mamma känner inte igen smakerna – har slutat äta smörgås

En rekommendation behöver man inte alltid följa utan som ordet låter är det bara en rekommendation, menar signaturen.

ANNONS
|

Replik på ”Fick någon finsk ”kemisk blandning” på smörgåsen”.

Hej tack för era svar. Jag tycker fortfarande det är väldigt ledsamt att de äldre och svaga ska erbjudas ett billigt kemiskt ”smör” på smörgåsen. Min mamma känner inte igen smakerna och har slutat äta smörgås, är det den vägen ni vill gå?

Känns inte som ni pratat med varandra då Annicka Johansson (M) hoppas Bregott fortfarande finns som alternativ, något ni på serviceförvaltningen inte vill ha. En rekommendation behöver man inte alltid följa utan som ordet låter är det bara en rekommendation. Självklart är det politik. Vi väljare har röstat på ett nytt styre som ni själva jobbar under.

ANNONS

Vad tycker kommunstyrelsen ordförande som ansvarar för serviceförvaltningen om frågan?

Tre miljoner extra låter väldigt bra men när får min mamma ta del av dessa? Personalen säger att det ska sparas och bytas ut dyra livsmedel mot billigare alternativ, så tyvärr i mina ögon är det mer besparing är kvalitetshöjande

Vad föredrar ni själva på smörgåsen? Varför kan man inte erbjuda båda alternativen så får min mamma och hennes grannar själva välja vad de önskar för dagen? För att mamma ska få livskvalitet får jag köpa Bregott till henne själv! Trots den höga hyran hon får betala. Vi ska värna om våra svenska bönder.

Besviken väljare (C)

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS