Svenska flaggan på flaggstång under det traditionsenliga nationaldagsfirandet på Solliden på Skansen.Foto: Henrik Montgomery.
Allt talade för en mysig eftermiddag men mina förväntningar kom på skam, menar signaturen ”Besviken”. Bild: Henrik Montgomery/TT

Mina förväntningar kom på skam på Nationaldagsfirandet

Allt talade för en mysig eftermiddag men mina förväntningar kom på skam, menar signaturen ”Besviken”.

ANNONS

Det var Nationaldagsfirande 6 juni i nya Stadsparken i Trollhättan med fint väder, musikkårer, högtidstal, samt duktiga N3 Symfoniorkester under ledning av Ulf Wadenbrandt.

Allt talade för en mysig eftermiddag men mina förväntningar kom på skam. Det mesta av musiken var inte svensk musik. Vi har ett rikt utbud av allehanda svensk musik. Varför inte välja svenskt på nationaldagen?

Besviken

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS