Moderaterna i Lilla Edet är inte en förening i fritt fall

Precis som i alla majoritetsbeslut finns det personer som var för och personer som var emot, menar skribenter.

ANNONS

Replik på ”Elefanten i rummet är ständigt närvarande när kritik framförs".

Alla partier har sina inre konflikter. Flera partier har haft företrädare och medlemmar som lämnar av olika skäl och det är helt normalt.

Som parti och förtroendevald har man ett stort och tufft ansvar i en kommun. Precis som det mellan partier finns olika åsikter om hur man går vidare i frågor finns det det interna i ett parti. Interna angelägenheter har alla partier. De hanteras just så, internt. Även om vi ibland ser företrädare lämna partier med stora tidningsrubriker eller dramatiska inlägg på sociala medier så lämnar de flesta medlemmar partier diskret och endast ett fåtal har kunskap om varför.

ANNONS

Vi är inte en förening i fritt fall men tack alla ni som oroar er. Vi står inför samma utmaningar som de flesta föreningar gör. Det är svårt att få medlemmar att engagera sig och bidra på ideell basis.

Moderaterna i Lilla Edet är en demokratisk organisation och arbetar precis som andra partier efter hur partiets stadgar ser ut. Beslut tas i majoritet. Precis som i alla majoritetsbeslut finns det personer som var för och personer som var emot. Men det majoriteten beslutar är det som gäller. Vi är stolta över att vara en demokratisk organisation och att som parti vara en del av det demokratiska samhälle vi verkar i.

Camilla Olofsson,

Ordförande Moderaterna Lilla Edet

Christian Lindeman,

Vice ordförande

Zara Blidevik,

Gruppledare

ANNONS