Pingstalund Hedens idrottsplats
Vid Hedens idrottsplats/Pingstalund är läget idealiskt för ett riktigt utegym, lekplats med tema hinderbana och en upprustning av den gamla grillplatsen, menar skribenten. Bild: Pasi Hakopuro

Nästa satsning bör landa i Lödöse med Pingstalund

Vid Hedens idrottsplats/Pingstalund är läget idealiskt för ett riktigt utegym, lekplats med tema hinderbana och en upprustning av den gamla grillplatsen, menar skribenten.

ANNONS
|

Jag läser i fredagens TTELA att Lilla Edets kommun satsar ordentligt på Ströms slottspark. Ny lekplats, utegym och nya grillplatser. Gott så. Ströms slott med dess park är en juvel för samhället och en plats dit folk från hela kommunen färdas för att umgås främst sommartid.

Men efter den här satsningen bör nästa landa i Lödöse. Vid Hedens idrottsplats/Pingstalund är läget idealiskt för ett riktigt utegym, lekplats med tema hinderbana och en upprustning av den gamla grillplatsen som just nu inte är särdeles inbjudande. Pingstalundsspåret är riktigt fint efter den senaste insatsen med röjning och flisning, men platsen kan förädlas ytterligare. Det tjänar både Lödöseborna och kommunen som helhet på.

ANNONS

Nicklas Singh Foresti,

Nygård

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS