Vänsterpartiet tar alltså ansvar för att Moderaterna inte kan hålla ihop sitt parti och ett styre. Bedårande!, menar skribenten.
Vänsterpartiet tar alltså ansvar för att Moderaterna inte kan hålla ihop sitt parti och ett styre. Bedårande!, menar skribenten. Bild: Annsofie Andersson

Ni kan fortsätta gömma er bakom ord

Vänsterpartiet tar alltså ansvar för att Moderaterna inte kan hålla ihop sitt parti och ett styre. Bedårande!, menar skribenten.

ANNONS

Replik till: ”Kommunalpolitik är som du vet Johan till stor del en fråga om pragmatism

Det är talande att Peter Spjuth inte kan svara på frågan, vilken konkret sakpolitik har Vänsterpartiet fått igenom för att bli en del av styret?

Utan Peter skriver att det viktiga var att säkerställa en politisk majoritet i kommunfullmäktige till följd av de interna konflikterna inom Moderaterna. Vänsterpartiet tar alltså ansvar för att Moderaterna inte kan hålla ihop sitt parti och ett styre. Bedårande!

Men Peter lyckas i sin replik också stå för en pyramidal tankevurpa. Å ena sidan skriver du att när S-C-M-V samverkar så handlar det om pragmatisk. För att i nästa mening skriva att du ser risk för urholkning av demokratiska värden när SD och M samverkar.

ANNONS

Ni kan fortsätta gömma er bakom ord som ”bred mitt” och ”pragmatism” men som pseudonymen ”Väljare i Lilla Edet” skrev i en annan insändare till TTELA. ”Politiker väljs av väljare, för sina åsikters skull, de väljs inte av sig själva bara för att få en plats i kommunens styre.”

Johan Sösaeter Johansson

ordförande Sverigedemokraterna Lilla Edet

Nu har Spjuth och Sösaeter Johansson fått var sin slutreplik, denna debatt är därmed avslutad. Insändarredaktionen, TTELA.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS