Jag vet att många älskar sina husdjur som deras barn men vi måste år 2022 förstå att människa är en sak och husdjur ska ej förvandlas till människor, menar signaturen.
Jag vet att många älskar sina husdjur som deras barn men vi måste år 2022 förstå att människa är en sak och husdjur ska ej förvandlas till människor, menar signaturen. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Nu går djuren i affärerna före människan

Jag vet att många älskar sina husdjur som deras barn men vi måste år 2022 förstå att människa är en sak och husdjur ska ej förvandlas till människor, menar signaturen.

ANNONS
|

Nu ska vi allergiker, 30 procent, uteslutas för att kunna handla, göra inköp i affärscentret Oden, apotek, klädaffärer med mera. Vi kan inte gå in och möta hundar, hur mycket vi ändå preparerar oss med mediciner. Vi kan inte veta i förväg om vi får en mycket svår allergichock och genast måste uppsöka akutmottagning. Vissa av oss svullnar igen i halsen, vilket medför fara för livet, kan även hända astmatiker. Vi kan inte köpa kläder och andra produkter och ta med hem då det finns hundhår och hudflagor som utlöser reaktioner. Även vi familjer med allergiker som vill besöka nya biografen får stanna hemma.

ANNONS

Gällande hyresgäster, borde en duktig arkitekt kunna rita in en egen ingång med hiss till bostäderna, då kan vi alla skattebetalare i Trollhättan få tillgång till den mycket trevliga Gallerian. Jag ska kunna besöka barnmorskemottagningen som alla andra om det gäller mig själv eller har med allergiskt barn i barnvagn.

Hur har denna upphandling med landstinget, och Erik Hemberg gått till? Landstinget brukar normalt ha strikt regelverk gällande djur vid deras mottagningar. Jag ska naturligtvis kunna besöka denna inrättning vid kallelse eller behov, utan att bli sjuk. Hur skulle det vara att på Näl möta hundar överallt i korridorer innan jag kommer till min läkare på en mottagning. Vem ska jag vända mig till på landstinget i Västra Götalands Län?

Nu är det dags att tänka om. Jag vet att många älskar sina husdjur som deras barn men vi måste år 2022 förstå att människa är en sak och husdjur ska ej förvandlas till människor. Ta inte bort deras beteende att just vara djur med dess nyfikenhet. Enligt Patric Westdahl, projektutvecklare hittar nog allergiker på något sätt?

Ja, vi får bli sittande inomhus och skicka efter saker via nätet. Vi får inte gå på nya bion eller handla varken kläder, mediciner eller äta god mat, köpa glasögon hos vår trotjänare med härlig personal. Jag är en av många människor som får förlika sig med att nu går djuren i affärerna före människan.

ANNONS

Homo sapiens cum kids

ANNONS