sjukvård rust för Nato
Vad väntar regeringen på? Det finns hur mycket som helst att göra, menar signaturen. Bild: Johan Nilsson/TT

Nu måste vi rusta Sverige starkt

Utbilda människor inom många yrken inte minst inom vården, men istället verkar det som vi ska avskeda hur mycket folk som helst, menar signaturen.

ANNONS
|

Nu ska vi gå med i Nato! Vi behöver rusta våra samhälle, vi behöver bygga baser till Nato-trupper på 17 ställen. Vi behöver bygga nya beredskapssjukhus i östra Sverige och på Gotland. Vi ska bygga väg och järnväg, nya fabriker nya lager för medicin och livsmedel, vi behöver bygga nya flygbaser, nya skyddsrum. Nya flygplan och fartyg.

Utbilda människor inom många yrken inte minst inom vården, men istället verkar det som vi ska avskeda hur mycket folk som helst. Vad väntar regeringen på? Det finns hur mycket som helst att göra. Vi är på väg att få många människor i arbetslöshet istället för att rusta Sverige starkt.

ANNONS

Vad väntar vi på

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS