Ny slussled? Slussarna i Trollhättan slussar sluss kanalverket Göta älv Båttrafik Turism
Vi är på väg att ansluta oss till Nat och då har det har framkommit krav att infrastruktur i form av hamnar på västkusten, menar signaturen ”Fler hamnar!”. Bild: Jerry Lövberg

Ny slussled i Trollhättan är bortkastade pengar

Vi kan inte vara beroende av hamnen i Göteborg utan vi måste skapa ytterligare möjligheter med nya hamnar, menar signaturen ”Fler hamnar!”.

ANNONS
|

Sverige är på väg att ansluta sig till Nato, det har framkommit krav att infrastruktur i form av hamnar på västkusten och järnväg tvärs genom landet måste byggas ut. Detta innebär att järnväg mellan till exempel Uddevalla och Lysekil måste byggas ut till exempelvis Herrljunga.

Satsningen på ny slussled är bortkastade pengar. Vi kan inte vara beroende av hamnen i Göteborg utan vi måste skapa ytterligare möjligheter med nya hamnar.

Fler hamnar!

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS