upphärads skola
En sak som vi inte är så nöjda med är våra bord och stolar som är för låga, menar eleverna i årskurs 3-4 på Upphärads skola.

Nya möblerna är fina men för låga – vi får ont i rygg och nacke

Efter en lång skoldag får vi väldigt ont i rygg och nacke eftersom bordet är för lågt för stolen, menar eleverna i årskurs 3-4 på Upphärads skola.

ANNONS
|

Vi är glada över att vi har fått en ny skola och en ny skolgård, ett tag trodde vi inte att det skulle hända. Vi har fått nya och fina möbler i alla lokaler. Men en sak som vi inte är så nöjda med är våra bord och stolar som är för låga. Efter en lång skoldag får vi väldigt ont i rygg och nacke eftersom bordet är för lågt för stolen. När man ska använda fotstödet så slår knäna i bordet. När vi ska sitta och arbeta så drar smärtan bort fokuset från skolarbetet och vi lär oss inte så mycket som vi kunde ha gjort med passande bord och stolar.

ANNONS

Tänk dig själv att du skulle sitta en hel arbetsdag på ditt kontor med för små möbler, skulle du gilla det? Till vår nya fina skola hade vi önskat att man hade tänkt på vår arbetsmiljö och frågat oss hur vi lär oss bäst. Vi är väldigt kloka och hade kunnat komma med många bra idéer så att det skulle bli bra för alla. Vi vill avsluta med att säga att vi är tacksamma för att vi har fått en ny skola men önskar att vår arbetsmiljö var bättre.

Årskurs 3-4 på Upphärads skola

ANNONS