tier elsparkcykel
På min senaste cykeltur kunde jag räkna till fjorton elsparkcyklar som låg eller stod – i diken, på cykelbanor och trottoarer, menar signaturen.

Nytt rekord på antal elsparkcyklar

Tycker mig ha märkt de senaste veckorna att elsparkcyklar inte hämtas in. Flertalet har varit utspridda i flera veckor nu, menar signaturen.

ANNONS

Har ett par kilometers cykelväg till jobbet i Trollhättan. Tycker mig ha märkt de senaste veckorna att elsparkcyklar inte hämtas in. Flertalet har varit utspridda i flera veckor nu.

På min senaste cykeltur kunde jag räkna till fjorton elsparkcyklar som låg eller stod ¬- i diken, på cykelbanor och trottoarer.

Trodde att det var ett krav på företaget att de skulle hämtas in varje dag. Eller har jag missuppfattat det?

När jag cyklar på kvällstid, när mörkret lagt sig, är det ganska olustigt när det plötsligt ligger en elsparkcykel tvärs över cykelbanan.

Cyklisten

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS