nya fuxernahallen
För vem, kan undras? Kanske till ungdomar för spel och fritid, troligen inget för äldre i alla fall, menar signaturen ”Kommuninnevånare”.

Nytt ”skrytbygge” i Lilla Edet

På de äldre ska det sparas, så är det sagt, högre avgifter för hjälp och omsorg, menar ”Kommuninnevånare”.

ANNONS
|

Nu byggs ett ”skrytbygge” i Lilla Edet och kommunen är nöjda! En samlingsplats heter det i förklaringen till skrytbygget.

För vem, kan undras? Kanske till ungdomar för spel och fritid, troligen inget för äldre i alla fall. Nej, för på de äldre ska det sparas, så är det sagt, högre avgifter för hjälp och omsorg.

Det ena förskjuter inte det andra, att kommunens bolag drar på sig mer kostnader i form av uppvärmning, städning och skötsel av ett skrytbygge, det saknar betydelse när det finns annat att spara på.

Kommuninnevånare

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS