linje 65
Åkte tisdag den 12 september med busslinje 65, klockan 11.30. Jag gick på vid resecentrum i Trollhättan och skulle till Vänersborg, menar signaturen Pia.

Positiv känsla resten av dagen av vardagsvänlighet!

En mycket trevlig och glad busschaufför på linje 65 Trollhättan-Vänersborg välkomnade mig och övriga resenärer som klev på, menar signaturen Pia.

ANNONS

Åkte tisdag den 12 september med busslinje 65, klockan 11.30. Jag gick på vid resecentrum i Trollhättan och skulle till Vänersborg.

En mycket trevlig och glad busschaufför välkomnade mig och övriga resenärer som klev på. Han sa sedan hej då och önskade alla som gick av bussen en fortsatt bra dag.

Tänk vad lite vardagsvänlighet piggar upp! Denna positiva känsla bar jag med resten av dagen.

Pia

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS