Riv cisternerna vid Rysskranen och bygg hotell

Riv upp beslutet om bebyggelse omkring Nysätra fotbollsplan, inget mera byggande på Innovatumområdet, det är redan överexploaterat, menar signaturen.

ANNONS
|

Förra kommunledningen gjorde allt för att bebygga varje grön plätt och andra områden som har väckt både frågor och kritik. Nu är ni på väg i samma spår, detta gör mig besviken, om förra kommunstyrelsen satt i knät på flera byggbolag behöver ni inte göra detsamma.

Riv upp beslutet om bebyggelse omkring Nysätra fotbollsplan, inget mera byggande på Innovatumområdet, det är redan överexploaterat, är det något evenemang där finns det inga parkeringsplatser. I TTELA stod det förslag på platser för byggnation, lägg ner dessa planer det finns ingen som efterfrågar dessa. Det är inte ont om lägenheter.

Ni ska få några idéer. För några år sedan föreslog jag att kommunstyrelsen och flera intresserade företagare skulle uppvakta trafikverket om tågstopp i Velanda och Upphärad för pendeltågen, (jag fick inget svar) detta skulle göra det attraktivare att bosätta sig i dessa orter samt göra det lönsammare att pendla.

ANNONS

En radikal förändring som många skulle tycka vara både bra och miljövänlig. Riv cisternerna vid Rysskranen och sanera området, här kan ni bygga ett hotell – en bra plats för ett sådant om det är efterfrågat.

Observer!

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS