slussarna
Man måste också tänka på alla Vänerhamnar och företag runt Vänern som berörs. Tid är pengar för dessa, menar signaturen Thom, Trollhättan. Bild: Andreas Olsson

S är emot slussförslaget och som vanligt motvalls

Man kan ana ugglor i mossen - kan det vara någon boende socialdemokrat som bor i området som berörs, menar signaturen Thom, Trollhättan.

ANNONS

Så har då Trafikverket presenterat ett bra och förståndigt förslag om bygget av en ny slussled genom södra Trollhättan. Man har kommit fram till att det norra alternativet är det bästa ur många synvinklar till skillnad från den södra farleden. Man förstår hur insatta och förnuftiga personer resonerar. Den norra leden blir dels billigare, går fortare att bygga och att ett fåtal husägare kommer att beröras till skillnad från det södra. Klokt tänkt och det är bara att hålla med Trafikverkets representant och Trollhättans ledande moderat att om man går efter fakta så är det bäst för alla berörda.

ANNONS

Man måste också tänka på alla Vänerhamnar och företag runt Vänern som berörs. Tid är pengar för dessa. Trollhättans Socialdemokrater verkar så klart vara emot förslaget och det är som vanligt med dem att de är motvalls. Man kan ana ugglor i mossen - kan det vara någon boende socialdemokrat som bor i området som berörs och det är därför Socialdemokraterna är emot. Man vet aldrig men något lurigt är det.

Om man skulle tänka så är det ju helt befängt. Vi invånare i Trollhättan ser fram mot att en ny modern, nordlig farled kommer att byggas till gagn för många. Bra!

Thom

Trollhättan

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS