Aqua Blå 2023
Det var en mycket lyckad träff och solen strålade på artisterna som fick ta emot rungande applåder. Det kunde inte bättre vara, menar signaturen. Bild: Andreas Olsson

Så glad att vi bjöds till Aqua blå för sång och musik

Det var en mycket lyckad träff och solen strålade på artisterna som fick ta emot rungande applåder. Det kunde inte bättre vara, menar signaturen.

ANNONS

Jag hade en underbar upplevelse på söndag eftermiddag. Jag och alla pensionärer som har insatser från kommunen blev bjudna till Aqua blå för att lyssna på Vargöns symfoniorkester med ungdomar från musik-och kulturskolan och Estetiska programmet på Birger Sjöbergsgymnasiet i Vänersborg.

I en och en halv timma fick vi njuta av kända låtar av den ungdomliga symfoniorkestern och skönsång av flickor från Birger Sjöbergsgymnasiet. Det var en mycket lyckad träff och solen strålade på artisterna som fick ta emot rungande applåder. Det kunde inte bättre vara.

Alla var så nöjda och glada och tacksamma när "kulturbussen" körde oss hem igen.

ANNONS

Gullvi

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS