Se upp vid byte av kassör i föreningen

Det tar olika lång tid att få ny behörighet registrerad beroende på vilken bank din förening har.

ANNONS

Swedbank i Vänersborg har nu haft nästan fem veckor på sig och det är inte klart. De beklagar att det är många ärende och det skall registreras centralt i Stockholm, det går (får) inte göras på det lokala bankkontoret.

Personalresurser får omfördelas vid hög belastning? Två andra banker i Vänersborg som fick samma underlag som Swedbank gjorde ändringen omedelbart. Skatteverket behövde tre dagar på sig. Nu har jag av egna medel fått betala en lön till en anställd. Hur gör jag om en stor faktura dyker upp? Den tidigare kassören är inte tillgänglig. Det var bättre förr kan man verkligen säga här.

ANNONS

F.d. bankanställd

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS