Vad kostade skylten Kronogården? undrar insändaren.
Vad kostade skylten Kronogården? undrar insändaren. Bild: Andreas Olsson

Skapa trygghet i Trollhättan - inte din grej

Vad kostade skylten Kronogården? undrar insändaren.

ANNONS
LocationKronogården, Trollhättan||

Det är beklämmande och även intressant att så snart någon har en annan åsikt än den du och ditt parti företräder så kommer du med ett antal floskler och andra politikertjafs istället för att svara på frågan. Har du så lite egen insikt att du har helt glömt de problem ni har skapat. Att inför valet förra gången skänka x miljoner till olika intresseorganisationer på Kronogården. Vad kostade skylten Kronogården?

När får vi det till alla andra områden i staden eller är det inte opportunt? Kanske sätta upp en stor skylt vid Stip nära där du bort eller är det att slösa pengar? Verkar som att göra något som verkligen gör något det vill säga tillåta bevakning och andra åtgärder som skapar trygghet i staden inte är din grej. Ej heller att erkänna att sedan du kom till makten har Kronogården klassats som farliga områden ett antal gånger.

ANNONS

Bodde tidigare i Kronogården och trivdes då men skulle inte våga bo där idag. Nu skapar du ett ”Pålstorp” – ursäkta Vårvik, som ingen vill bygga på då de har insett att befolkningsökningen inte kommer att stödja det antal bostäder du vill bygga. Inte heller p-platser för fordon som folk behöver. Som en annan skribent sa: vilken planet bor du på? Troligen inte samma som en majoritet av de infödda Trollhätteborna. Hoppas verkligen att du får gå i pension efter valet.

Trollhättebo

ANNONS