Det är värre än tidigare angående elsparkcyklar, menar insändarskribenten.
Det är värre än tidigare angående elsparkcyklar, menar insändarskribenten. Bild: STEFAN BENNHAGE

Skärpta regler kring elsparkcyklar märks inte av

Det är värre än tidigare angående elsparkcyklar, menar insändarskribenten.

ANNONS

Läste i TTELA för ett tag sedan att ytterligare mängder av elsparkcyklar skulle placeras ut runt om i staden. Ny leverantör och nya bättre regler utlovades. Men icke! Jag ser plötsligt elsparkcyklar stående/liggande hur som helst och var som helst, mer än förut.

I måndags, vid 09-tiden, gick jag från p-huset Merkurius och till kommunhuset i Trollhättan, alltså en sträcka på ett par hundra meter. På denna lilla sträcka stod det sju cyklar som bara var lämnade vind för våg. Några utlovade skärpta regler märks verkligen inte av.

Skärpning önskas! Samt en förklaring av hur nya skärpta reglar kan bli en försämring i slutändan.

ANNONS

Herman

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS