Sluta finansiera fortsatt folkmord

Tyskland hade sin Hitler och nu stöder Tysklands Förbundsdag Rysslands ”Hitler” Putin som invadera sitt grannland Ukraina med terrorbombning av civila, våldtar både land och människor.

ANNONS
|

Helt otroligt idiotiskt att Tysklands ledare Angela Merkel och EUs största industrination har blivit så lurade av Putin och Tysklands ”De Gröna”. Att lägga ned fungerande kärnkraftverk och istället importera rysk gas och olja. Angela Merkel har nu erkänt att det var fel att ge förra förbundskanslern socialdemokraten Gerhard Schröder fria tyglar hos Putin att införskaffa sig en förmögenhet genom att bli ordförande i Putins oljebolag. Han skulle nu 2022 även bli ordförande för gasbolaget Gazprom vilket vi nu alla hoppas på inte blir av?

Sverige och EUs länder borde nu pressa Tyskland att stänga av Putingasen och oljan för att rädda Ukrainas folk som nu betalar Tysklands invånare med blod, lemlästning och död. Sluta omedelbart finansiera fortsatt folkmord för det är helt i sin ordning att tyskarna får frysa lite om baken med såna inkompetensbefriade politiker.

ANNONS

Skandal tyska politiker

ANNONS