kanadagäss
Ökande antalet kanadagäss utmed Strandgatan i Trollhättan medför självklart att det blir en sanitär olägenhet när de lägger avföring på gräsmattorna och bryggan, menar signaturen. Bild: Sebastian LaMotte

Smäll ett knallskott så försvinner nedsmutsarna

Ökande antalet kanadagäss utmed Strandgatan i Trollhättan medför självklart att det blir en sanitär olägenhet när de lägger avföring på gräsmattorna och bryggan, menar signaturen.

ANNONS
|

Senaste tiden har flertalet Kanadagäss börjat att uppehålla sig på gräsmattan och äta gräs vid Strandgatans långa brygga i Trollhättan. De har dessutom fått ungar så nu kryllar det av gäss. Detta medför självklart att det blir en sanitär olägenhet när de lägger avföring på gräsmattorna och bryggan. Trollhättans stads viltvårdare eller vad det kallas bör nu se till att få iväg dessa nedsmutsare.

Salmonella kan spridas och det är inte så trevligt. När man gjorde värnplikten minns jag att vår löjtnant alltid sa - vill ni bli av med fåglar så att de ej kommer tillbaka så lägg en smällare, typ kinapuff eller ett knallskott så kommer gässen att fly fältet och inte återkomma. Fåglarna är så medvetna om att en kraftig knall medför fara. Ett bra tips till den som har hand om detta vid Trollhättans stad.

ANNONS

Donald Duck

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS