Tillbaka med det ”gamla” VIF som mestadels bestod av egna produkter och en hängiven publikskara, menar skribenten ”Medlem”.
Tillbaka med det ”gamla” VIF som mestadels bestod av egna produkter och en hängiven publikskara, menar skribenten ”Medlem”. Bild: Lovisa Meijer

Sportsligt misslyckande av VIF

Enligt mitt förmenande har man inte tagit tillvara på de talanger som juniorspelarnas ledare har fått fram, menar skribenten ”Medlem”.

ANNONS
|

Nu får det vara nog! Med anledning av att Vänersborgs IF:s fotbollslag har flyttats ned till division 2 , vill jag framföra några reflektioner. Efter ett turbulent år angående styrelse och coach har det även visat sig att det sportsliga har fallerat.

Hur kunde det gå så illa?

Enligt mitt förmenande har man inte tagit tillvara på de talanger som juniorspelarnas ledare har fått fram. Man har ej heller tagit vara på den talang som fanns. Nu beklagar man sig i TTELA att det ej har gått föreningens väg. Hur kan man göra det? Serien består ju av fler matcher än den senaste.

ANNONS

En osynlig styrelse och en heltidsanställd tränare är inte kompetenta. Att som tränare skrämma bort alla vänersborgare och ersätta med sämre spelare och degradera klubben är ett skäl nog att skiljas från sina uppdrag.

Nä, tillbaka med det ”gamla” VIF som mestadels bestod av egna produkter och en hängiven publikskara.

Medlem

Svar direkt:

Vänersborgs IF har erbjudits att besvara men har avböjt via klubbchef Patrik Duretic. Insändarredaktionen.

ANNONS