agenda 2030
Regeringen Stefan Löfven fattade ett beslut att Sverige ska ställa sig i spetsen, menar Ulrik Petersson. Bild: Kalle Karlsson

Sverige står i spetsen för Agenda 2030

Klimatfrågan är en bluff för Nordpolen och Sydpolen är som det har varit – kallt! menar Ulrik Petersson.

ANNONS
|

Agenda 2030 presenterades i FN i september 2015. I princip handlar detta mycket detaljerade projekt om en målsättning att senast år 2030 utifrån ett globalt världsstyre införa en total kontroll över alla individer i världen på livets alla områden, för att skapa ”en hållbar framtid” för vår planet.

Regeringen Stefan Löfven fattade ett beslut att Sverige ska ställa sig i spetsen och bli ett föregångsland för genomförandet av ”Agenda 2030” till punkt och pricka. De har sedan dess jobbat väldigt hårt och målmedvetet för projektet.

Vi vill själva bestämma över vårt land Sverige därför röstar många svenskar på Sverigedemokraterna. Klimatfrågan är en bluff för Nordpolen och Sydpolen är som det har varit – kallt! Nej till Agenda 2030 för det är ett totalitärt styre som vill ta bort människornas frihet och självständighet

ANNONS

Ulrik Petersson

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS