Eller är det möjligen vägg-ren som saknas? Det undrar skribenten.
Eller är det möjligen vägg-ren som saknas? Det undrar skribenten. Bild: Privat

Tack för att väg-gren saknas på Torpabron

Eller är det möjligen vägg-ren som saknas? Det undrar skribenten.

ANNONS

Det är ytterst välkommet med pågående underhållsarbete vid Torpabron, längs E45 mellan Göteborg, Lilla Edet och Trollhättan. Oftast är det ett elände att passera på den i övrigt iordningställda motorvägen. På kvällstid när det ofta är dimma är bron mörk och det sker omkörningar trots förbud.

Men nu får jag säga tack för enligt varningsskylten kan man läsa att väg-gren saknas – så bra för då ligger inte ”grenar” i vägen.

Eller är det möjligen vägg-ren som saknas?

Bilist som rattar över bron

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS