Näl
Är ibland förvånad över att de som kör dessa bilar har körkort, blåser förbi i rätt så hög hastighet och tar ingen hänsyn till andra medtrafikanter, menar signaturen. Bild: STEFAN BENNHAGE

Tänkte bara på resan hem: ”Måtte jag komma hem hel”

Det bör ju finnas koll på bilar med all den teknik som finns så man kan se hur (fort) de kör, funderar signaturen.

ANNONS

Replik på ””Min son är rädd varje dag” – många känner igen sig i skoltaxisituationen”,

Har nyligen läst lite om alla problem med så kallad skoltaxi och Västtrafik och blir lite förundrad över hur Åsa Björk, kommunikationsansvarig anropsstyrd trafik i Västtrafik har missat detta totalt.

Är ibland förvånad över att de som kör dessa bilar har körkort, blåser förbi i rätt så hög hastighet och tar ingen hänsyn till andra medtrafikanter. Minns min senaste resa från Näl till mitt hem och tänkte bara – måtte jag komma hem hel. Det bör ju finnas koll på bilar med all den teknik som finns så man kan se hur (fort) de kör! "Full fart spar tid".

ANNONS

Taxi var god dröj!

LÄS MER:Mys taxiresor till skolan rena skräckfärderna

LÄS MER:Tio otäcka situationer – här är svaren My fick av Västtrafik

LÄS MER:My är inte ensam – hundratals anmälningar om skoltaxiresor

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS