Trollhättan är för dyrt för den fattige

Jag tycker tyvärr att det börjar att bli dyrt för människor som är låginkomsttagare att leva och bo och i Trollhättan!

ANNONS
|

Plus att vägar med mera stängs av, blockeras av betonghinder skyltar, smalnar av, inte bra för miljön med mera? På snart alla parkeringar kostar det pengar – till allt krävs app och bankid, swish – ej kontanter och allt höjs!

Mat, bensin, försäkringar, parkering, hyror, vård, busskort, el, avgifter, sopor och vatten separeras bara höjningar plus kommunalskatten som höjs – allt? Har hört att många ej får hjälp av socialen till försörjning? Fler fattiga som är utanför där många har det mycket tufft, har ej råd med mat sjukvård etcetera.

Det är hårdare regler och dyrare att leva och bo.

ANNONS

Roligt och bra är dock att det satsas – det byggs, som fint torg och bostäder, skolor, och badplats med mera. Mycket positivt.

Vi är dock flera personer som bestämt oss för att flytta då det blir för dyrt att leva här för personer som är fattiga. Lycka till ändå, fin och vacker stad i alla fall och antar ni gör så gott ni kan politiker med flera.

Vi kan inte påverka klimatet, då får vi flytta kontinentalplattorna och ändra jordaxelns lutning och så vidare. Miljön däremot – den kan vi påverka till det bättre.

Fredrik

ANNONS