Om vi, som bor i Vänersborg, vill ha vår badplats som den var, så är det för sent, uttrycker skribenten.
Om vi, som bor i Vänersborg, vill ha vår badplats som den var, så är det för sent, uttrycker skribenten. Bild: Joachim Nywall

Ursand - från naturlig badplats till tivoli och marknadsstånd

Om vi, som bor i Vänersborg, vill ha vår badplats som den var, så är det för sent, uttrycker skribenten.

ANNONS

Hej Skarabo. Jag ser inte det du ser. Jag ser en fantastisk badplats och naturområde som vi en gång fick av drottning Christina för att njuta av. Du kanske såg en naturtomt, där du kunde sätta upp ett tivoli och marknadsstånd. Om vi, som bor i Vänersborg, vill ha vår badplats som den var, så är det för sent. Du har lyckats göra ett skrot- och byggupplag av alltihopa. Jag tittar på hur mycket du gjort! Jaha, ja, vi ser eländet.

Med svårighet kan man ta sig ner för ett dopp utan att passera ditt tingeltangel. Du gör här, som du gjort överallt genom åren, men tänk man avundas inte dig för du förstår inte när du har sönder saker, utan du tror det är bra. Har du gjort så hela ditt liv? Ett tips! Ägna en dag i veckan utan telefon, bara lägg dig och titta på molnen, hör på fåglarna eller kanske slumra lite. Kanske även en god bok och ett samtal med någon du tycker om. För Ursand finns alltid en framtid - den har legat där i 10 000 år men vi har inte lika lång tid på jorden.

ANNONS

Edmond D

ANNONS