Men vad vet jag, kanske är det (S) som beskriver att en ”En valrörelse ska vara tuff, menar debattören.
Men vad vet jag, kanske är det (S) som beskriver att en ”En valrörelse ska vara tuff, menar debattören. Bild: Anders Wiklund/TT

Utmed Kungsgatan hänger valaffischer på samma stolpar

Men vad vet jag, kanske är det (S) som beskriver att en ”En valrörelse ska vara tuff, menar debattören.

ANNONS
|

Lustigt att man inte ser längre än sin näsa och att ett par affischer på starka kvinnor med starka och sanna budskap, kan få en att darra. Låt oss prata lite mer om det Moez Dharsani (S) kallar för ”propaganda” och hur era undersåtar LO marknadsför att ”Ulf Kristersson slopar sjukförsäkringen för cancersjuka”. Hur förklarar du den typ av propaganda?

Låt mig citera Moez Dharsani (S) och försöka förstå LO:s marknadsföring, är det vad du menar när du skriver ”Lögnerna och överdrifterna når stundtals häpnadsväckande nivåer och de kantas av grova personangrepp och övergrepp”?

Helt rätt när du skriver att partier är överens om valkampanj etcetera, bra där! Men får jag då fråga vad ni gjorde med röda jackor på ”Hela kronan gungar”? Var det då er slogan efterlevdes ”vi vill, vi kan, vi vågar”?

ANNONS

Sedan är det så att det inte bara är MUF som hängt upp på samma stolpe som någon annan, går du Kungsgatan ner så ser du fler. Men vad vet jag, kanske är det du beskriver som ”En valrörelse ska vara tuff. Den ska sätta saker och ting på sin spets för att visa väljarna på de skillnaderna mellan de olika alternativen”, men att det då passar för vissa och inte alla.

Rosie Baho (M)

ANNONS