Kostnaden för denna bro? 329 miljoner! Det är pengar som kunde ha lagts på annat, menar skribenten.
Kostnaden för denna bro? 329 miljoner! Det är pengar som kunde ha lagts på annat, menar skribenten. Bild: Stefan Bennhage

Vad är syftet med Stridsbergsbron?

Kostnaden för denna bro? 329 miljoner! Det är pengar som kunde ha lagts på annat, menar skribenten.

ANNONS

Att bygga Stridsbergsbron över kanalen i Trollhättan är nog de mest bortkastade pengarna någonsin.

Vad tjänar den här bron för syfte egentligen? Den närmaste bron i form av klaffbron är bara två kilometer bort. Men ändå har något snille till politiker klurat ut att det ska byggas ännu en bro över kanalen.

Kostnaden för denna bro? 329 miljoner! Det är pengar som kunde ha lagts på annat.

Här slösar man bort skattebetalarnas pengar på totalt meningslösa saker. Jag blir så arg bara jag hör summan: 329 miljoner. För en ny onödig bro.

Den här bron kommer alltså kosta mer att bygga än Arena Vänersborg som kostade omkring 300 miljoner. Kan inte våra politiker lära sig att hantera våra skattemedel bättre borde de avgå. Och det omedelbart.

ANNONS

Enligt fakta är Trollhättans stad en av Sveriges mest skuldsatta kommuner. Den gör inte direkt saken bättre genom att skuldsätta kommunen ännu mer genom att bygga en ny bro för så mycket pengar.

Totalt har kommunen skulder på 8,1 miljarder kronor. Otroligt oansvarigt.

Jag skäms över att vara skattebetalare i Sverige och tvingas få veta hur oansvarigt våra skattepengar hanteras.

Skatteslöseri – nej tack!

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS