polis
Det är uppenbart att vi behöver ett starkare engagemang från både kommunen och polisen för att bekämpa denna oroande trend, menar signaturen. Bild: Johan Nilsson/TT

Vad gör polisen och kommunen för att öka tryggheten i Öxnered?

Inbrott och stölder har under en längre period blivit en alltför vanlig företeelse, och senast rån och misshandel, menar signaturen Jävligt orolig förälder.

ANNONS
|

Som invånare i Öxnered känner jag mig alltmer orolig över den ökande brottsligheten i vårt område. Inbrott och stölder har under en längre period blivit en alltför vanlig företeelse, och senast rån och misshandel. Det är hög tid att man tar tag i problemet.

Det är uppenbart att vi behöver ett starkare engagemang från både kommunen och polisen för att bekämpa denna oroande trend. Det är inte bara en fråga om att skydda egendom, utan också om att återställa tryggheten och säkerheten för alla invånare.

En del i kommunens uppdrag är att verka för invånarnas trygghet och säkerhet, därutöver har polisen sitt ansvar. Det är naturligtvis också viktigt att vi som invånare är vaksamma och rapporterar misstänkta aktiviteter till polisen. Föräldrar ska kunna sova gott om natten och kunna släppa ut sina barn för att leka utan en oro i magen.

ANNONS

Det är dags att agera nu innan situationen förvärras ytterligare. Vilka åtgärder tänker kommunen och polisen göra för att återställa tryggheten i området?

Jävligt orolig förälder

LÄS MER:Man rånad och misshandlad i Öxnered

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS