Den utbildningen bör väl läggas i glesbygden och inte i centrum av städerna eller är det så att det finns några stadsbor som blir av med tidningen? menar signaturen.
Den utbildningen bör väl läggas i glesbygden och inte i centrum av städerna eller är det så att det finns några stadsbor som blir av med tidningen? menar signaturen.

Varför förlägga utbildning i e-tidning i centrum av städerna?

Sen tror jag inte att vi på landet är så intresserade av bättre journalistik när vi ändå inte kan läsa det, menar signaturen ”Herr v Dump”.

ANNONS

Angående att vi inte får TTELA som papperstidning från 1 november.

Det är frapperande att TTELA ämnar ha en utbildning i att lära sig läsa e-tidningen i Vänersborg och Trollhättan då det enligt Fredrik Hofflander är glesbefolkade delar som blir utan tidning.

Den utbildningen bör väl läggas i glesbygden och inte i centrum av städerna eller är det så att det finns några stadsbor som blir av med tidningen? Sen tror jag inte att vi på landet är så intresserade av bättre journalistik när vi ändå inte kan läsa det.

Herr v Dump

Svar direkt:

Platserna för våra kundträffar om digitala nyhetskanaler är förstås valda med viss omsorg. Det ska vara så lätt som möjligt att ta sig dit oavsett var man bor och det ska finnas tillräckligt mycket plats. Därför landade vi till slut i Folkets hus i Vänersborg (12 oktober) respektive Folkets hus i Trollhättan (19 oktober).

ANNONS

När vi har haft liknande evenemang förut har intresset varit stort från många och jag hoppas förstås att så ska vara fallet även den här gången. Varmt välkommen om du har möjlighet!

Fredrik Hofflander

Chefredaktör TTELA

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS