Varför inte ett gemensamt kort för gym och bad i Sjuntorp?

Som Sjuntorpare vore det ypperligt att kunna använda samma kort som på Älvhögsborg istället för att som nu få betala varje gång, menar signaturen.

ANNONS

På Älvhögsborg kan man lösa gymkort där det ingår bad och gym på alla kort. Även rabatterat till anställda i Trollhättans stad med medlemskap i rabatten. Varför gäller inte detta även på anläggningen i Sjuntorp? Där finns också både bad samt ett gym.

Som Sjuntorpare vore det ypperligt att kunna använda samma kort som på Älvhögsborg istället för att som nu få betala varje gång man är på gymmet eller ett tiokort för gym och ett för bad separat. Detta blir mycket större kostnad.

Trollhättan är en miljöstad och då borde man tänka på oss som bor på landsbygden – att vi ska slippa ta bilen för att utöva hälsofrämjande aktiviteter som redan finns i vårt närområde.

ANNONS

Har kontaktat Trollhättans stad utan framgång. Önskar svar här på varför inte Sjuntorps simhall kan ingå i samma kort som Älvhögsborg?

Sjuntorpare

Svar direkt:

Vad roligt att du gillar gymmet i Sjuntorps sim- och idrottshall. Gymmet ligger i källaren och för allas trevnad och säkerhet är öppettiderna lagda när det finns personal på plats. Att träna på gymmet kostar 28 kronor per gång, men precis som du skriver finns det även möjlighet att köpa ett rabatterat tiogångskort.

Sjuntorps sim- och idrottshall ägs och drivs av Trollhättans stad till 100 procent, medan Arena Älvhögsborg drivs i bolagsform med Trollhättans stad som delägare. Därför finns det inte ett gemensamt bad-/träningskort för dessa verksamheter. Ta gärna kontakt med oss nästa gång du kommer så kan vi berätta mer om hur det fungerar och vårt upplägg i Sjuntorps sim- och idrottshall. Du kan även ringa stadens Kontaktcenter på 0520-49 50 00 så kan de koppla dig till ansvarig enhetschef.

För oss är det viktigt att satsa på hälsofrämjande åtgärder i alla delar av Trollhättan. Under 2022 stod flera nya utegym färdiga på landsbygden. Bland annat ett på Sjuntorpsvallen där det går att träna gratis året om. Sedan förra året har vi även en ny konstgräsplan i Sjuntorp som erbjuder fina möjligheter för träning och spontanidrott.

ANNONS

Andreas Ekholm

Områdeschef idrott och friluftsliv Trollhättans stad

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS