Jag hoppas att den nya verksamheten kommer att fungera, menar skribenten.
Jag hoppas att den nya verksamheten kommer att fungera, menar skribenten. Bild: Stefan Bennhage

Varför nedmontering av njurmottagningen på Näl?

Jag hoppas att den nya verksamheten kommer att fungera, menar skribenten.

ANNONS

Som patient sedan många år på njurmottagningen på Näl erfar jag nu med bestörtning att denna verksamhet inte längre finns. Mottagningssköterskor och läkare har slutat på kort tid – personal som ledningen borde varit rädda om.

En mottagning som under cirka 20 år har fungerat synnerligen väl för oss patienter –professionellt, progressivt, gediget, empatiskt och med snabb direkt handläggning. Vilken eller vilka orsaker finns till denna nedmontering?

Jag hoppas att den nya verksamheten kommer att fungera, men att få till ny organisation, nya rutiner och ny personal – som möter nya patienter – tar tid.

Jag gratulerar verkligen de verksamheter som nu har den ”gamla mottagningspersonalen” i sina personalliggare.

ANNONS

Gedigna, erfarna och empatiska i mötet med patient – det är vad vi sjuka behöver.

Margareta Ågren

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS