Varför så hög musik på kvällar?

Jag är granne till Edsborg IP i Trollhättan och har aldrig stört mig på ljudnivån från träningar eller fotbollsmatcher tidigare, men den här veckan har tagit priset.

ANNONS

Det är fruktansvärt hög musik efter klockan 21 på kvällarna!

Det förstör för oss när vi behöver lägga oss och sova tidigt och med öppet fönster då det blir för varmt annars. Vem är ansvarig? Detta måste upphöra.

Missnöjd boende på Stavre

Svar direkt:

Tack för din insändare. Vi bedriver ingen verksamhet med musik från Edsborg vid den tiden på kvällen. Vi har dock hört från andra kringboende och läst på Facebook att detta förekommer i hela området kring Stavre och Hojum. Det är då bilburen ungdom stannar på större parkeringar och spelar mycket hög musik från bilarna. Bland annat har det varit hög musik vid parkeringen vi Coop Kronhjorten och runt om i Stavre på flera olika platser. Kan det vara så att någon av dem som stannat på den stora parkeringen utanför Edsborg när du hört dem?

ANNONS

Kontakta gärna polisen och ge dem information då de har arbetat intensivt med frågan, bland annat på parkeringen på Överby. Du kan även nå mig direkt via växeln Trollhättans stad så kan jag förklara mer vem som ansvarar för vad i denna fråga.

Robert Stenberg

områdeschef Idrott och friluftsliv, Trollhättans stad

ANNONS