Gågatan i Vänersborg .
Nu gör väl kommunen slag i saken och river kioskerna på torget? Låt kreativiteten flöda! menar signaturen. Bild: Christian Flodin

Vårt vackra Vänersborg blir allt trivsammare

Stort tack till kommunens politiker och personal för detta! Nu blir det även en ”grillbar” på gågatan, menar signaturen Nöjd vänersborgare.

ANNONS
|

Vänersborgs kommun har gjort så fint i centrala Vänersborg. Vårt plantage, våra fina ytor framför museet. Växter och andra arrangemang. Muralmålningar. Gågatan. Allt vittnar om att kommunen vill göra det trivsamt och vackert för oss (och turister).

Stort tack till kommunens politiker och personal för detta! Nu blir det även en ”grillbar” på gågatan. Då gör väl kommunen slag i saken och river kioskerna på torget? Låt kreativiteten flöda! Visa vad ni går för nu! Det ser jag fram emot!

Nöjd vänersborgare

LÄS MER:Kioskerna – en del av vänersborgarnas liv i årtionden

LÄS MER:Torgets gatukök stängda – så ser planerna ut för kioskerna

LÄS MER:Korvhandlare öppnar klassiskt gatukök i 50-talsstil på Gågatan

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS