Fler röster, större bredd

Till helgen inleder TTELA en krönikesatsning på ledarplats.

ANNONS

Åsikter och tankar engagerar. Därför känns det som redaktör för TTELA:s ledarsida oerhört roligt att vi från och med denna helg, med start i morgon lördag, börjar publicera gästkrönikörer på ledarsidan.

LÄS MER:Här är TTELA:s nya ledarkrönikörer

Samtliga fyra skribenter har en tydlig lokal koppling och är rekryterade för att ge er läsare nya, kompletterande perspektiv inom den pågående debatten.

LÄS MER:Friska tankar: Fler åsikter och bredare lokal debatt

TTELA:s ledarsida är oberoende liberal och dessa gästande röster kommer att kunna ge bredare perspektiv bortom denna i övrigt gällande inriktning.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS