Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Lokalfotboll
2020-08-14

I kväll tar IFK Trollhättan emot Levene/Skogslund på hemmaplan

I kväll spelar IFK Trollhättan hemmamatch i division 5 Västergötland västra herr i fotboll mot Levene/Skogslund. Det har inte gått enligt Levene/Skogslunds plan hittills. Laget har bara ett poäng. IFK Trollhättan har sex poäng efter tre spelade matcher. Det blev seger i den senaste matchen för IFK Trollhättan, 2–0 mot Wargön hemma, Levene/Skogslund lyckades inte lika bra och blev besegrat av Emtunga.
Lokalfotboll
2020-08-13

Örby U i serieledning i division 3 Västergötland västra dam efter 8–0 mot Fristad/Borgstena/Sparsör

Det blev 8–0 (4–0) för Örby U hemma mot Fristad/Borgstena/Sparsör i onsdagens match. Därmed är laget ny serieledare i division 3 Västergötland västra dam i fotboll, på samma poäng som tvåan Mariedal. Mariedal har dessutom en match mer spelad. För Fristad/Borgstena/Sparsör betyder resultatet att man är på 13:e plats i tabellen.
Lokalfotboll
2020-08-13

Efter trendbrottet senast – Vänersborg IF jagar nya poäng mot Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro

I kväll är det dags för match för Vänersborg IF som tar emot Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro hemma på Vänersvallen i division 3 Västergötland västra dam i fotboll. Segern mot Fristad/Borgstena/Sparsör, 4–2, gjorde att Vänersborg IF bröt sin tre matcher långa förlustsvit. Det blev förlust för Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro mot Wargön senast.