Huset i Somerville är inrett i starka pastellfärger – överallt

LYXHUSET: Kocken och före detta restaurangägaren Deborah Hughes älskar verkligen färg. Några favoriter är rosa, grönt och guld vilket syns i hennes hus – alla rum följer en palett av starka pastellfärger. I början av maj lade hon ut det till försäljning, och bud har inte saknats.

ANNONS

I Somerville, strax utanför Boston, ligger ett udda hus som är till salu och som har blivit viralt på Tik Tok. Högst troligt är det dess inredning som gjorde att 100 köpsugna och nyfikna dök upp när mäklaren hade öppet hus i början av maj. Och flera bud ska ha inkommit efter den visningen.

När Deborah Hughes som är en lokalkändis i Somerville, köpte sitt hus för 21 år sedan var det i den populära färgen vitt. Men inte länge till. Snabbt började hon göra om det till sin egen smak.

Redan på utsidan syns hennes intresse för färg – då huset är målat i starkrosa, och med fönsterlister i lila och grönt. Lila återkommer även på verandagolvet och i dess pelare.

ANNONS

Huset är på drygt 200 kvadratmeter och har nio rum, varav tre är sovrum. Alla rum har målats i glada färger som rosa, grönt, lila, gult och korall, färger hon är helt kär i enligt mäklaren Shannah Hall Franckum.

När man kliver in i hallen syns ägarens favoritfärger och konstnärliga ådra, då den gula trappan upp har dekorerats med handmålade gepardstassar. Likadana tassar syns på golvet i hennes annars helrosa sovrum.

Efter hallen kliver man in i vardagsrummet som fått en platsbyggd knallrosa bokhylla, rosa väggar som dekorerats med bladguld och kopparblad. Golven är handmålade i lila, gult och grönt, och i blommönster.

Bredvid hallen hittas matsalen som har fått går i samma färger och golvmönster. Kontoret på samma våning har väggar som målats i olika nyanser av grönt.

Gepardtassar i sovrummet

Deborah Hughes är kock och tidigare restaurangägare och i huset har hon byggt ett stort kök som passar för matlagning. Köket går i cerise, grönt, turkost och med skotskrutigt golv i svart och vitt. Inte ens tvättstugan bredvid är färglös, med sina korallfärgade skåp.

Tar man den gepardmönstrade trappan upp en våning hittar man de tre sovrummen – även de i samma färger som på undervåningen. Hennes eget sovrum går i rosa med gepardmönstrat golv. Intill ligger ännu ett rosa ett rum där hon bland annat har sina kläder, smycken och parfymer.

ANNONS

En del detaljer som Deborah Hughes jobbat med i sitt hem – är att ge både tak och golvlister färg, samma med den öppna spisen i vardagsrummet och husets alla dörrar och fönster. Till och med garderobernas insida har fått färg genom de rosa glödlamporna. Färgvalen och inredningen, gjorde att hemmet inte behövde stylas inför försäljningen.

Nu är huset till salu för 14 miljoner kronor.

Mäklare är Shannah Hall Franckum och The Carol Kelly Team på Compass Real Estate.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS